De Stal van Merlijn te Grafwegen
De website wordt met de grootst mogelijk zorg onderhouden en geüpdatet. Aan de inhoud van het gepubliceerde kunnen geen rechten worden ontleend

Disclaimer

De website van Dahomeyfokkerij 'De stal van Merlijn' is bedoeld om de bezoekers te voorzien van informatie. De website wordt met de grootst mogelijk zorg onderhouden en geüpdatet. Ondanks alle inspanningen kunnen wij niet garanderen dat de informatie op deze website correct en te allen tijde up-to-date is. Aan de inhoud van het gepubliceerde kunnen geen rechten worden ontleend.

Van gebruikte afbeeldingen is, voor zover te achterhalen, de eigenaar c.q. copyrighthouder om toestemming gevraagd voor gebruik. Indien er afbeeldingen zijn geplaatst die niet aan de voorwaarden voldoen, wordt u verzocht per e-mail contact op te nemen met Dahomeyfokkerij 'De stal van Merlijn'.

De links op deze website, welke naar websites van derde partijen leiden, staan niet onder controle van Dahomeyfokkerij 'De stal van Merlijn'. Dahomeyfokkerij 'De stal van Merlijn' is dan ook niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud hiervan.

Dahomeyfokkerij 'De stal van Merlijn' behoudt zich het recht voor de op of via deze internetsite aangeboden informatie (met inbegrip van de tekst van deze disclaimer), te allen tijde te wijzigen zonder hiervan nadere aankondiging te doen. Het verdient aanbeveling periodiek na te gaan of de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd.

Indien u vragen of problemen heeft, dan kunt u per e-mail contact opnemen met Dahomeyfokkerij 'De stal van Merlijn'. Daarnaast kunt u ons ook berichten over mogelijke onjuistheden en onvolledigheden op onze website. Wij zullen dan ons best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.